AT SANSE MED DIN STEMME

Stemmeunivers er den redskæb for dig der vil lære din kontakt med lige precis din stemmens styrke bedre at kende. Dette henvender sig til dem der ønsker at arbejde intuitiv, individuelle timer eller i grupper.  I hver session kontakter vi forskelige aspekter i vores stemmenbrug. Alle aspekter er vigitg. Læs her og se hvad du føler vækker din interesse.

Workshop 1: På denne tid i dit liv skal vi arbejde med åndedræt. Mærker i stilhed og i bevægelse. Vi prøver at mærke hvad der sker med vejrtrækning og hvad virker I forhold til stemmen. Vejrtrækning sammen med stemmen i dit liv fra den dag og for evigt.

Workshop 2:  På denne tid sammen med dig sanser vi krop og stemme. Vi prøver at høre og mærke i improvisation, hvad der sker med stemmen når vi bruger vores støttemuskler.

Workshop 3: På denne tid sammen skal vi glædes i livet med stemme.  Gennem lej og improvisation. På denne tid vil vi arbejde med din intuitiv sang og din kreativitet. Naturens lyd og styrker,

Workshop 4: På denne tid skal vi arbejde med følelser og sang. Vi skal prøve at høre hvad der sker med stemme, krop og sind, når vi sætter nogle billeder i forbindelse med følelser og vores sang.

Workshop 5: Vi vil arbejde med sang fælles i hele gruppen og hver deltager har mulighed også til at stå individuel og eller i grupper. Vi kaster os ud i udtryk med krop, sind og stemmen uden ord.

Sangundervisning: Til soloundervisning bestemmer du selv om du vil lege med improvisation, eller blot basis sangteknik. Til din individuelle undervisning, har du mulighed til at finde en sang/repertoire som du har lyst til at arbejde med.

Pris & Tilmelding & Betaling

Individuel time:
Pris kr. 600,- pr. person enkelt time. 4 timer 2.000,-
Tilmelding på mail:
yolanda.canta@gmail.com
Betales via Mobilepay på tlf 60 12 25 31 ved tilmelding.

Gruppe arbejde:

Begrænset antal pladser.
Pladsen er din når du har betalt. Der gives ikke pengene retur. Skulle du mod forventning blive syg eller forhindret af anden årsag få du mulighed for at tage din time på det tidspunkt du bliver rask igen.